חדשות
  1. ברוכים הבאים לאתר החדש של HRS הפורטל הגדול למשאבי אנוש | מה חדש באתר ? צ'ט און ליין בין HR ל HR לצוות האתר

  2. ארגז טפסים נהלים ושאלונים לשימושכן החופשי | ניוזלטר שבועי כל האירועים החמים בתחום וגם מה שחדש

  3. מאמרים מקצועיים בתחום משאבי אנוש | גיוס | הדרכה | דיני עבודה | ניהול | רווחה

הדרכה >> קורסים והשתלמויות >> סדנאות בישול

שושי גורמה לייט


שם החברה : שושי גורמה לייט

מיקומים : כל הארץ

פרטי התקשרות

טלפון 054-8342474
פקס
אימייל ליצירת קשר לחצ/י כאן
אתר אינטרנט
כתובת

פעילות כללית





למטבחים מוסדיים:
קיבוצים, חברות, קייטרינג, ארגונים

זה בדיוק הזמן לפעול. מטבח בריא הוא צו השעה.

שושי שטיינוביץ, מפתחת שיטת בישול גורמה לייט, קיבלה את השראתה מהמטבח הטריפוליטני של אמה, ממטבחים אתניים אחרים וממסעותיה בעולם, והתאימה את הטעמים לחיך הישראלי. מנחה סדנאות והדרכות, ומנחה את תוכנית הבישול: מטבח בריא בערוץ האוכל ובערוץ 10.

מהו בישול גורמה לייט?
בישול גורמה לייט משתמש במרכיבי מזון איכותיים, עתירי סיבים ודלי שומן.
בישול גורמה לייט מבושל בדרכים יצירתיות המפיקות את מירב הטעמים מכל שילוב אפשרי.
בישול גורמה לייט מבושל ללא שמן או בכמות המינימלית ביותר.
בישול גורמה לייט אינו משתמש בחומרים משמרים, כימיקלים ואבקות מרק.
בישול גורמה לייט מקפיד להמנע מ"הלבן" (אורז לבן, סוכר לבן, קמח לבן), תוך מתן דגש על דגנים מלאים.

שיטת בישול גורמה לייט פותחה במשך 7 שנים בשיתוף עם דיאטנים ותזונאים בכירים.



שושי גורמה לייט מציגה:

סדנאות והדרכות לבישול בריא בשיטת גורמה לייט בחברות וארגונים:
סדנאות בישול לקבוצות קטנות כגדולות בהן שושי משתפת את באי הסדנה בידע הנרחב שלה. הסדנאות חווייתיות ומקוריות לבישול אוכל "גורמה לייט", בריא ומוקפד קלוריות.

בסדנה: 
  ü  טיפים לבישול טעים, בריא ודל קלוריות
  ü  הדגמה של מנות שונות
  ü  רעיונות מקוריים, מתכונים והמון טעימות...

המתכונים והרעיונות הם פרי פיתוח ייחודיים של שושי אשר נוסו בקרב אלפי לקוחות בהצלחה. בין משתתפי הסדנאות עובדי עיריות שונות, חברי מועדון הולמס פלייס ישראל, קבוצות מסחריות ופרטיות.

פרויקט הדרכה בקיבוצים ובמטבחים מוסדיים:
איך לשדרג את המטבח שלכם, למטבח שמכין ארוחות ומנות בריאות, טעימות ומשביעות.

ההדרכה כוללת:
  ü  היכרות עם צוות המטבח, לימוד שיטות העבודה, התפריטים, החומרים, מידע על 
       הסועדים ומאפייניהם.
  ü  הכנת דו"ח מצב קיים והצעה לתוכנית שדרוג, כולל מתכונים ודרכי פעולה.
  ü  ביצוע התוכנית לפי שלבים.
  ü  כל העבודה תבוצע בשיתוף פעולה מלא עם צוות המטבח תוך הקשבה והתייחסות
       אישית לבקשות ומשאלות של אחד.

לפרטים וקבלת הצעות התקשרו עכשיו: 054-8342474



ליצירת קשר לחצ/י כאן