חדשות
  1. ברוכים הבאים לאתר החדש של HRS הפורטל הגדול למשאבי אנוש | מה חדש באתר ? צ'ט און ליין בין HR ל HR לצוות האתר

  2. ארגז טפסים נהלים ושאלונים לשימושכן החופשי | ניוזלטר שבועי כל האירועים החמים בתחום וגם מה שחדש

  3. מאמרים מקצועיים בתחום משאבי אנוש | גיוס | הדרכה | דיני עבודה | ניהול | רווחה

רווחה >> ארגון אירועים וגיבוש >> ימי כיף וגיבוש

סדנאות בישול גנגה


שם החברה : סדנאות בישול גנגה

מיקומים : כל הארץ

פרטי התקשרות

טלפון 052-6590707
פקס
אימייל ליצירת קשר לחצ/י כאן
אתר אינטרנט www.ganga.co.il
כתובת

פעילות כללית





גנגה היא חברה המתמחה בסדנאות בישול.
​​
על השילוב המנצח מופקד שף נועם קורן - נועם היה שף וקונדיטור במסעדת "מוסקט" במלון "מצפה הימים" ובמלון "כנען ספא". בישל, למד ולימד ברחבי הארץ והעולם גר שנים במזרח הרחוק, ואפילו הספיק להיות שותף במסעדה מצליחה בהודו.

אנחנו בגנגה מביאים אליכם טעמים מכל העולמות - צבעים וניחוחות אותם אסף שף נועם קורן במסעותיו בעולם ובארץ. בין אם לארוחה רשמית ומכופתרת ובין אם למפגש חברים, בין אם לארוחה הודית מסורתית ובין אם לסעודת גורמה של בשרים ויין בניחוח גלילי.

יותר מכל אנו גאים בסדנאות הבישול שלנו - אין חוויה מגבשת ומהנה מזו.
שף נועם קורן מעביר מגוון רחב של סדנאות בישול בכל רחבי הארץ, לכל גודל של קבוצה, לחברות ולפרטיים.

גנגה הוקמה מתוך אהבתו האמיתית של נועם - לבשל לאנשים ועם אנשים.



סדנאות בישול - פעילות לקבוצות

אנו מעבירים סדנאות בישול פעילות, חוצות מטבחים (כדוגמת המטבח הגלילי, התאילנדי, ההודי, בשר ויין ועוד) בכל הארץ. הסדנאות מתאימות לחברות, לארגונים, לאירועים פרטיים ומשפחתיים והדגש בהן הוא על גיבוש, עבודה משותפת וחדוות היצירה.

מהלך הסדנה:
לאחר התכנסות ומינגלינג ניגש אל הסדנה עצמה. שף נועם קורן יחלק את המשתתפים למספר קבוצות ראשיות כאשר כל קבוצה אחראית על מספר מנות. תינתן הרצאה קצרה על ידי נועם לגבי האוכל אותו נבשל ומקורותיו וכמו כן התנהלות הסדנה, דגשים לעבודה נכונה ובטיחות. לאחר מכן ניגשות הקבוצות לפעולה. על השולחנות יחכו למשתתפים חוברות מתכונים, קרשי חיתוך, סכינים, וכל המצרכים והכלים הדרושים לביצוע המשימה שלפניהם. נועם והצוות שלו מסתובבים בין הקבוצות, מייעצים, מלמדים ומסבירים. לאחר שהכל יהיה קצוץ ומבושל בעבודה מהנה, חווייתית ומגבשת ייפרס בופה עשיר משלל המעדנים אותם הכינו משתתפי הסדנה.

צורת העבודה שלנו מבוססת על חלוקה לקבוצות, כאשר כל קבוצה אחראית על חתיכה מתוך הפאזל, מכילה בתוכה גם עבודת צוות וגם את ההפתעה בסיום הבישול כאשר נפרשת לנגד עיני המשתתפים ארוחה רבת מנות אותה הפיק הארגון כולו.

גנגה בפייסבוק



ליצירת קשר לחצ/י כאן