חדשות
  1. ברוכים הבאים לאתר החדש של HRS הפורטל הגדול למשאבי אנוש | מה חדש באתר ? צ'ט און ליין בין HR ל HR לצוות האתר

  2. ארגז טפסים נהלים ושאלונים לשימושכן החופשי | ניוזלטר שבועי כל האירועים החמים בתחום וגם מה שחדש

  3. מאמרים מקצועיים בתחום משאבי אנוש | גיוס | הדרכה | דיני עבודה | ניהול | רווחה

רווחה >> ארגון אירועים וגיבוש >> ימי כיף וגיבוש

אפייה ארגונית


שם החברה : אפייה ארגונית

מיקומים : כל הארץ

פרטי התקשרות

טלפון 09-7651032 | 052-4243345
פקס 09-7651032
אימייל ליצירת קשר לחצ/י כאן
אתר אינטרנט www.ofim.co.il
כתובת

פעילות כללית





החלטתם לארגן סדנה במקום העבודה והבטחתם שהפעם זה יהיה אחרת?
רוצים שהעובדים יצאו עם חוויה בלתי נשכחת וגם עם ידע ניהולי-ארגוני?
לנו, באפייה ארגונית, יש את המתכון המנצח - בדיוק בשבילכם.

אפייה ארגונית, בניהולה של נילי לנדאו מרקיאר, מובילה בתחום של סדנאות פיתוח ארגוני וסדנאות פיתוח מנהלים באמצעות סדנאות אפייה עבור מנהלים, עובדים וראשי צוותים בארגונים, חברות ומוסדות שונים.

מי עומד מאחורי אפייה ארגונית?
נילי לנדאו מרקיאר
- הבעלים והמנחה הראשית של אפייה ארגונית. מגיעה מתחומים של אפייה והנחיית קבוצות. למדה קונדיטוריה בבית ספר "עושים בישול" של שף אורן גירון והתמחתה בקונדיטוריית "גאיה" של שף קונדיטור הנס ברטלה. לאחר מכן עסקה בהדרכת אפייה של קבוצות פרטיות. במקביל, למדה והשתלמה בהנחיית קבוצות באוניברסיטה הפתוחה ועסקה בכך באופן פרטי. כיום סטודנטית לייעוץ ארגוני מטעם אוניברסיטת בר אילן.

אילו חברות/גופים כבר השתתפו בסדנאות אפייה ארגונית?
מגוון חברות מתחום הביטוח, הבנקים, הייטק, חינוך. בין היתר החברות: ICQ, ORS, תנועת הצופים, גילת טסקום, מדנס חברה לביטוח, דולפין תוכנה, רד בינת נכסים, בנק אדנים, הפניקס, קרגל, פליינג קרגו, בית חולים שערי צדק, ארגון מסילה, עיריית פתח תקווה, עיריית טירת הכרמל, מרכז היל"ה, ארגון מצ"ב, חברת ++see ועוד.



חדש באפייה ארגונית - סדנת "מסיירים, מגלים, טועמים ואופים בירושלים"

אפייה ארגונית בשיתוף בית הספר לבישול "הטעמים של יובל" בירושלים, יוצאת בסדנה חדשה:

נתחיל את הבוקר בקפה ומאפה באחד מבתי הקפה בירושלים. נמשיך לסיור קולינארי מרתק בסמטאות ירושלים בהדרכת מדריך מומחה לנושא.
לאחר מכן נאפה בסדנת אפייה ארגונית בבית ספר לבישול הטעמים של יובל בירושלים.
סדנת אפייה חווייתית המשלבת משימות ותחרויות מהנות ותכנים ניהוליים ארגוניים.
נסיים בארוחה חגיגית תוצרת מאפי הסדנה.

רוצים לשמוע עוד?

לא מדובר בעוד סדנת בישול, שהערך המוסף שלה הוא גיבוש "על הדרך" - אלא בכלי של ממש להבנת והפנמת תכנים ניהוליים/ארגוניים. הנחיית הסדנאות, הגשת החומרים ורמת התכנים מעוררים לחשיבה, ליצירתיות ולמודעות.

בנוסף, הסדנה מאפשרת יצירת דינאמיקות חברתיות חדשות ומגוונות, המשתתפים נהנים, צוחקים ונכנסים לאווירה מיוחדת ומלהיבה.

הסדנאות מומלצות גם כהעשרה לא שגרתית עבור ימי עיון, כנסים, ימי כיף, ערבי צוות וימי גיבוש.

מהם נושאי הסדנאות?
החל מתקשורת אפקטיבית ואסרטיביות, דרך עבודת צוות, ניהול קונפליקטים וגם ניהול זמן, קבלת החלטות ועוד. יש לכם נושא שלא הזכרנו? כתבו אלינו ונשמח לפתח אותו לסדנה עבורכם.

איך מתנהלת הסדנה?
החלק הראשון של הסדנה הוא פעילות האפייה שנבנית בהתאם לנושא הסדנה. חלק זה הוא מאוד משימתי, כולם עובדים, בזוגות או בקבוצות קטנות ויש גם מגבלות שבאמצעותן העובדים בודקים את מיומנויות הניהול ה"רכות" שלהם. לאחר העבודה יש העלאת ממצאים ממשימות האפייה או הבישול ודיון בנושא שנבחר לסדנה. בדיון עצמו, נעשה קישור בין פעילות האפייה לסדנה ליום יום הארגוני של העובדים, בנוסף, ניתנים מודלים וכלים פרקטיים בנושא - להעשרת העובדים.

איפה מתקיימות הסדנאות?
הסדנאות מתקיימות בכל רחבי הארץ: בבתי ספר לבישול מהמובילים בארץ, אצלכם במשרד, בשטח או בכל מקום אחר שנמצא מתאים לסדנה.

מה מכינים בסדנאות?
קודם כל, כל המתכונים שלנו הם מאוד קלים להכנה - כאלה שניתן להכין גם בבית (ולא להשאיר בדף המתכון). המתכונים נקבעים בהתאם לסדנה הספציפית - יש מאפים מלוחים כמו קישים ומאפי אנטי פסטי וגם מאפים מתוקים כמו מאפינס, מאפי בצק פריך במליות מתוקות ועוד. ממטעמים אלו ניתן גם להרכיב ארוחה שלמה שתוגש בסיום הסדנה.

כמה זמן אורכת כל סדנה?
החל משעה ועד ל- 5 שעות. ניתן גם לקיים קורסים מתמשכים של מס` מפגשים. ראו פירוט על הסדנאות השונות באתר - www.ofim.co.il

לכמה אנשים מתאימה הסדנה?
אין הגבלה. תגידו לנו כמה אנשים אתם ואנחנו נמצא לכם את הסדנה המתאימה.

המלצות
"בסיום הסדנה השגנו את המטרות. העובדים נהנו מאוד לאפות ולבלות כמה שעות ביחד, באוירה אחרת, חברי הצוות למדו כמה דברים חשובים על האופן שבו מתבצעת עבודת הצוות שלהם היום והעלו רעיונות לשיפור התקשורת ושיתוף הפעולה בצוות בעתיד.
נילי מדהימה!! מעבירה את המסדנה בצורה חווייתית ומלמדת. השרתה אוירה נעימה שבה העובדים נפתחו." גלית בן מאיר, מנהלת משאבי אנוש - חברת דולפין תוכנה.

"אנו רוצים להודות לך על ההתנסות שעבר צוות מסיל"ה בסדנה. הצוות רכש מיומנויות תקשורת ברמה התיאורטית וברמה המעשית, כל זאת בצורה חווייתית, מלמדת ומהנה. הסדנה היתה עבורנו הזדמנות לעצור לרגע ולדבר, ובעיקר להקשיב אחת לשנייה. האפייה והבישול היוו כלי מהנה לפתיחת רגשות, התלבטויות וקשיים.
התרשמתי עמוקות מהיכולות המקצועיות שלך בייעוץ, הנחייה, כושר ביטוי ויכולת לעמוד מול קהל. תודה, תודה, תודה! נהנינו והועשרנו" תמר שוורץ - מנהלת מסיל"ה.

סדנאות אפייה ארגונית הינן כשרות בהשגחת הרבנות כפר סבא.



ליצירת קשר לחצ/י כאן